Amazonia

Censur 7
14. Aug 2014
83 min
Angel Films
Amazonia
Film Image
(© Angel Films)
Film Image
(© Angel Films)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

'Amazonia' handler om kapucineraben Saï, der er født i fangenskab og derfor intet kendskab har til den verden, han kommer fra. Da den lille abe skal transporteres i fly over Amazonas’ jungle, styrter flyet ned og efterlader Saï alene og vildfaren i det fremmede landskab.

Det bliver starten på et eventyr, hvor han møder en masse forskellige dyrearter, både farlige og ufarlige, og hvor Saï langsomt begynder at forstå, hvad det kræver for at overleve i naturen. Han må finde en flok af sin egen art, men hvor er de? 

Naturfilmen kan sammenlignes med andre familievenlige film som Tigerbrødre (2004) samt ’Bjørnen’ (1988) og Pigen og ræven (2007) af Jean-Jacques Annaud. Ikke blot er de alle fransk-producerede, de har også dyr i centrale roller uden at være hverken animation eller dokumentarfilm.

Filmens anden hovedrolle finder man i regnskoven i Amazonas, der er verdens største af sin slags. Det sydamerikanske junglelandskab fylder tæt på syv millioner km2 og dækker områder i ni forskellige lande.

'Amazonia' byder med andre ord på en kæmpe udfordring for den lille filmabe. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: