Frank

Censur 7
12. Jun 2014
95 min
Element Pictures
Frank
Billede
(© Element Pictures)
Billede
(© Element Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Frank' handler om den unge musiker-aspirant Jon, der optages i et excentrisk band, der ledes af en karismatisk og mystisk forsanger ved navn Frank. Ligesom alle andre er Jon særdeles fascineret af den nærmest kultdyrkede Frank, der bærer et gigantisk papmachehoved døgnet rundt!

Først virker 
Franks maske som et bevidst, politisk og endda overlegent valg, men som Jon lærer bandet og dets forsanger bedre at kende, begynder han at tvivle på, hvad Frank egentlig skjuler under sin iøjefaldende facade. 

At overtale en af tidens absolut hotteste stjerner, Michael Fassbender, til at bære en kæmpe papmachemaske gennem en hel film synes at være en lille genistreg fra den irske instruktør Lenny Abrahamson, der imponerede anmelderne med sit forrige drama ’What Richard Did’.

Den finurlige 
ide bag ’Frank’ er stærkt inspireret af Frank Sidebottom - en fiktiv karakter skabt af den britiske komiker og musiker Chris Sievey (1955-2010), men låner også lidt fra universet omkring bands som Daniel Johnston og Captain Beefheart. Manuskriptet er skrevet i samarbejde med Joe Ronson, der selv var en del af bandet The Frank Sidebottom Oh Blimey Big Band. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: