Identifying Features - Latinamerikansk

11. Nov 1969
Kino.dk
(© Kino.dk)
Film Image
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:
Magdalena - en mor, der i ‘Identifying Features’ desperat leder efter sin forsvundne teeenagesøn, Jesús, der for tre år siden forlod deres hjem for at forsøge at finde lykken i USA.

Magdalena ved ikke, om hendes søn er levende eller død, og grænselandet er fuld af trusler om kidnapning, overfald og vold. Alligevel trodser hun sin frygt, og begiver sig ud på en farefuld færd i et forsøg på at få Jesús tilbage. På vejen møder hun en anden teenagedreng, Miguel, der er blevet udvist af USA, og forsøger at finde sin mor. De to slår sig sammen, og danner et bånd, baseret på savn og gensidig trøst.

Hvert år forsvinder et stort antal immigranter sporløst, i forsøg på at krydse grænsen mellem Mexico og USA. ‘Identifying Features’ er både en hyldest til disse mennesker og et råb om hjælp på deres vegne.

Filmen bruger symbolik fra både horrorfilmens og spiritualitetens verden til at belyse den frygt og desperation, der opstår i mennesker, når den ting, de elsker mest, forsvinder.

Resultatet er en rørende, bittersød og hjerteknusende filmoplevelse, der med garanti vil sidde i dig længe efter du har forladt biografsalen.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: