Klokkeblomst og legenden om ønskedyret

Censur 7
18. Dec 2014
80 min
Disney
Legend of the NeverBeast
Billede
(© Disney)
Billede
(© Disney)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen ’Klokkeblomst og legenden om ønskedyret’ handler om et helt særligt dyr, som feerne på Ønskeøen aldrig tidligere har mødt.

Eventyret begynder med, at feen Fawn bliver venner med det store væsen, der blot kendes som ønskedyret. Men det sagnomspundne dyr opfattes som en trussel blandt Klokkeblomst og hendes venner, hvilket betyder, at et særligt fe-korps sendes på mission for at fange ønskedyret, inden det ødelægger deres hjem.

Det er nu op til Fawn at overbevise sine veninder om, at man ikke skal skue monstret på hårene, og at hendes nye ven i virkeligheden er ganske ufarlig.

Familie-eventyret ’Klokkeblomst og legenden om ønskedyret’ er den syvende solofilm om feen fra Disneys Peter Pan (1953). Universet omkring Ønskeøen er baseret på J. M. Barries bogforlæg, men har for længst bredt sig langt ud over forfatterens oprindelige historier.

Klokkeblomst og hendes veninder egner sig til lidt mindre børn end Disneys øvrige spillefilm, og de seje feer er blevet faste succeser i de danske biografer. Den foregående film i serien, Klokkeblomst og piratfeen, solgte næsten 100.000 billetter herhjemme. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: