Pingvinerne fra Madagascar

Censur 7
18. Dec 2014
92 min
20th Century Fox
Penguins of Madagascar
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Pingvinerne fra Madagascar' handler om spionerne Skipper, Rekrut, Rico og Kowalski. Godt nok er de pingviner, men de er fuldt ud på højde med en vis hr. Bond, når det kommer til agentarbejde.

Normalt klarer fuglene enhver opgave med effektivitet, opfindsomhed og ulastelig stil. Men nu står de over for den onde Dr. Octavius Brine, som har en gemen plan om at ødelægge verden, som vi kender den. Derfor slår Skipper og Co. sig sammen med en undergrundsorganisation under ledelse af den mest hemmelige af alle agenter. Pingvinerne og deres nye venner må nu samle alle kræfterne i kampen mod Dr. Brine.

Faktisk findes der allerede tre animationsfilm om de hemmelige pingvinagenter, nemlig Madagascar-serien. Men her havde firekløveret kun biroller. DreamWorks så dog allerede potentialet i at give pingvinerne deres egen film i 2005, der skulle udkomme direkte på dvd.

Gennem en animeret tv-serie har pingvinerne efterhånden overgået Alex, Marty, Gloria og Melman i popularitet, og nu får de deres helt egen biografspillefilm. Du kan forvente et hæsblæsende tempo, rappe replikker og - til det voksne publikum - en hyldest til agentfilm. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: