The Quiet Ones

Censur 15
30. Oct 2014
98 min
Scanbox
The Quiet Ones
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:
Gyseren 'The Quiet Ones' handler om universitetsprofessoren Joseph Coupland og to studerende, der igangsætter et eksperiment på pigen Jane Harper, som lider af hukommelsestab og psykoser.
 
Eksperimentet har dels til formål at give en videnskabelig forklaring på pigens lidelse og dels at helbrede hende. Den unge Brian hører om projektet og bliver ansat som kameramand for at dokumentere forsøgene. Men efterhånden som eksperimentet skrider frem, sættes den videnskabelige tilgang på en prøve, og snart sker den ene uforklarlige og skræmmende hændelse efter den anden. 
 
Gyseren er inspireret af virkelige begivenheder fra 1970erne og byder på regulære chok i den klassiske skrækfilmtradition. Men den skiller sig også ud på flere områder, bl.a. ved at fokusere på det psykologiske gys samt de følelsesmæssige konsekvenser af behandlingen. Sam Claflin spiller Brian, der får et godt øje til testpersonen Jane, spillet af Olivia Cooke fra tv-serien ’Bates Motel’ (2013- ).
 
Veteranen Jared Harris er bl.a. kendt som skurken Moriarty i Sherlock Holmes 2: Skyggespillet. I ’The Quiet Ones’ har han den tvetydige rolle som professor Coupland. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: