Actionfilm blev brutal virkelighed for stjerne: Fik flere voldsomme skader

John Wick nu med abemaske?
Monkey Man
(© UIP / Monkey Man)

Man kan lige nu se den adrenalinfyldte øretævebasker Monkey Man i biografen.

Ja, der er fuld smadder på blodsprøjt og brækkede lemmer, når filmen folder sin hævnhistorie ud.

Det er dog ikke kun den rene filmmagi, hvad de brækkede knogler og blå mærker angår. For faktisk kom filmens hovedrolleindehaver Dev Patel til skade på flere måder før og ikke mindst under optagelserne.

Bl.a. brækkede Dev Patel sin ene hånd på optagelsernes kun anden dag. Det skriver The Hollywood Reporter.

Han fortsatte dog dagens optagelser og genoptog videre arbejdet på trods af lægens anvisninger - dog med en koreografi, han kunne gennemføre med kun den anden hånd, da den anden havde fået sat en skrue i.

Ikke nok med det. Inden filmen gik i optagelse, var Dev Patel - der også har instrueret og medforfattet filmen - så uheldig at brække flere af sine tæer blot to uger, før produktionen startede.

Skaderne fortsatte med at ramme stjernen, der også forvred sin ene skulder under optagelserne af en slåskamp og endvidere fik en infektion i øjet efter at have kravlet rundet på et badeværelsesgulv. Yikes!

'Monkey Man' følger en ung mand iklædt en abemaske, der søger hævn over dem, der var skyld i hans mors død, da han var dreng. Det afføder bersærkergang op igennem et samfundshierarki, der trækker tråde helt til elitens top.

'Monkey Man' kan ses i biografen netop nu. Find dine billetter på kino.dk her.