Alle i Hollywood vil arbejde med hende: Næste film bliver med Ryan Gosling

Ny Science fiction-film på vej
Ryan Gosling som Ken
(© 'Barbie' / Warner Bros.)

For lidt over et år siden, var der ikke mange, som havde Sandra Hüller på radaren. Den tyske skuespiller brillerede dog i markante roller i de to mest omtalte film på filmfestivalen i Cannes 2023, hvoraf begge endda opnåede Oscar-statuetter i år.

The Zone of Interest og Frit fald viste således Hüllers store talent (som vi godt vidste fandtes efter kraftpræstationen i Min far Toni Erdmann og flere andre mindre projekter), og hun blev endda nomineret til en Oscar for sin hovedrolle i 'Frit fald'. 

Ifølge Deadline har flere store filmstudier stået i kø for at hyre Hüller, men nu har hun fundet sit næste projekt.

Frit fald
Sandra Hüller i 'Frit fald (© Filmbazar)

Den 46-årige skuespiller følger nemlig dobbelt-succesen op sammen med en anden Oscar-nomineret skuespiller fra 2024-uddelingen, Ryan Gosling, i filmen Project Hail Mary.

Vi har allerede tidligere skrevet om filmen, der er instrueret af Phil Lord og Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse) og bygger på en roman af Andy Weier, som også skrev forlægget til Ridley Scotts The Martian.

Ryan Gosling spiller en skolelærer ved navn Ryland Grace, der er blevet astronaut. En dag vågner han op efter en koma og befinder sig på en rumstation uden minderne om, hvorfor han er der, og hvad hans mission er.

Hans hukommelse dukker gradvist op, og snart finder han ud af, at han er på en opgave i solsystemet Tau Ceti, 12 lysår fra Jorden, hvor han skal afværge en begivenhed, som allerede har forsaget en ny istid på Jorden.

Amy Pascal, Gosling, Lord, Miller, Aditya Sood, Rachel O’Connor og Andy Weir producerer filmen.

Ryan Gosling er lige nu biografaktuel i The Fall Guy, hvor han spiller en stuntmand. Den kan du købe billetter til her på kino.dk.

'Project Hail Mary' får amerikansk premiere den 20. marts 2026.