Bekræftet: Dwayne Johnson er tilbage i Disney-efterfølger

Se også det nye billede
Billede
(© Dwayne Johnson i Hercules/Paramount Pictures)

Tidligere på året blev det offentliggjort, at Disney ville udsende en efterfølger til animationsfilmen Vaiana fra 2016, og at den allerede ville ramme biograferne til november.

Dengang var der ikke forlydender om, hvorvidt Hollywood-stjernen Dwayne "The Rock" Johnson ville vende tilbage som stemmen bag halvguden Maui. Nu bekræfter Disney, at han og medspilleren Auli'i Cravalho, der lægger stemme til titelpersonen Vaiana, at begge gentager rollerne i efterfølgeren.

Det skriver bl.a. IGN.

Et nyt billede blev også afsløret på det sociale medie X under Disneys årlige aktionærmøde i 2024 og viser en ældre Moana, der sejler med et selvsikkert blik i ansigtet. Hun holder også en skibsåre med Mauis fiskekrog og et hjerte indgraveret på den.

Måske mest bekymrende er dog øen bag hende, der meget vel faktisk kan være et kæmpe monster/skalvæsen med øjne, fangarme og en kæmpe mund.

Se billedet nederst i artiklen.

'Vaiana 2' var oprindeligt planlagt som en tv-serie, men Disney-chef Bob Iger var ifølge den første offentliggørelse så imponeret af det, som han så, at man har valgt at omlægge den til en spillefilm.

David G. Derrick Jr. debuterer som instruktør på projektet efter at have arbejdet i animationsafdelingen på flere store Disney-film som 'Encanto', 'Raya og den sidste drage' og 'Løvernes konge'.

Ydermere arbejder man på en live action-udgave af den første film 'Viana', hvor Dwayne Johnson også står til at gentage sin rolle som Maui. Nu i levende live.

'Vaiana 2' afventer dansk premieredato, men forventes den 26. november.

Moana 2
Moana 2 (© Walt Disney Pictures)