Clint Eastwood starter optagelser til sin sidste film: Her er hvad vi ved

De første billeder af den 93-årige stjerne er sluppet ud
Clint Eastwood i 'Cry Macho'
(© 'Cry Macho' / Warner Bros.)

Vi har i forået kunne skrive, hvordan Clint Eastwood var ved at planlægge sin næste og efter sigende sidste film som instruktør. 

Filmen hedder ’Juror #2’ og har Nicholas Hoult i hovedrollen – og nu er optagelserne startet. Mediet WSAW har således fanget de første billeder af den 93-årige Eastwood og hans hovedrolle, mens kameraerne ruller i Savannah, Georgia.

Se billederne her.

’Juror #2’ er en thriller, der følger en nævning til en mord-retssag, hvor han indser, at han måske er årsagen til, at et offer er død. Han står nu med et dilemma: Skal han manipulere juryen til at redde ham selv, eller skal han afsløre sandheden og melde sig selv?

I hovedrollen ses Nicolas Hoult, som senest var aktuel i de danske biografer med vampyr-komedien Renfield. Han får følgeskab af Toni Collette, Kiefer Sutherland, Leslie Bibb og Zoey Deutch.

Filmen bliver lavet i samarbejde med Warner Bros., som har stået bag 10 tidligere værker af Clint Eastwood, herunder American Sniper, Miraklet på Hudsonfloden og instruktørens seneste film Cry Macho.

Flere medier, herunder The Hollywood Reporter, har meldt ud, at dette bliver den legendariske stjernes sidste film – inden han ridder ud i solnedgangen.

Men dette er endnu ikke selv bekræftet fra hverken Clint Eastwood og Warner Bros., men meget tyder på, at det bliver den 93-åriges finalefilm - som han altså både skriver, producerer og formentlig har en mindre rolle i.

Optagelserne til ’Juror #2’ er startet, men filmen har endnu ikke en premieredato. Vi må antage, at det bliver på et tidspunkt i 2024, hvor Clint Eastwood altså kan have rundet 94 år.

Anbefalet til dig