Cola eller Pepsi? Nu bliver opgøret filmatiseret

Steven Spielberg er involveret
Waynes World
(© Paramount Pictures)

Hvilken sodavand er den bedste? Det er et spørgsmål, der har skabt debat i generationer, og nu ser det ud til, at vi måske kan få svaret på det store lærred.

I over 130 år har folk verden over slukket tørsten og fyldt sukkerdepoterne op med en Coca-Cola. Siden sin opfindelse i 1886 har Coca-Cola været den mest solgte sodavand verden over. Men i Danmark er det er anden sodavand, der er den mest solgte.

I Danmark elsker vi nemlig Pepsi Max. 

Diskussionen om, hvilken sodavand, der er bedst, er en, de fleste danskere på et eller andet tidspunkt har været en del af. Er det den klassiske Coca-Cola eller Pepsi?

Kampen bliver nu omdannet til en film, der har fået titlen 'Cola Wars'. 

'Cola Wars' vil fortælle historien om den evige toer, Pepsi, og deres forsøg på at vælte Coca-Cola fra tronen som den mest solgte sodavand i verden. 

En krig som for alvor tog fart i 1980'erne, hvor Michael Jackson blev frontfigur for Pepsi i en række reklamer, mens blandt andre Whitney Houston blev det for Coca-Cola

Selvom filmen stadig er i et tidligt stadie, er det allerede nu meldt ud, at komediekongen Judd Apatow, kendt for bl.a. The 40 Year Old Virgin og Funny People, skal instruere projektet. 

Manuskriptet til sodavandsfilmen skrives af Jason Shuman og Ben Queen, som står bag henholdsvis tv-serien 'Acapulco' og Pixar-filmen Biler 3.

Men det største (og mest mærkværdige) navn, der er knyttet til projektet, finder vi i filmens producer.

Billede
(© Ready Player One / Warner Bros.)

Det er nemlig ingen ringere end Steven Spielberg, der skal være med til at bringe sodavandskrigen til live på det store lærred.

Spielberg, der bl.a. har instrueret krigsfilmen Saving Private Ryan, står nu over for en anden form for krig – en sodavandskrig.

Så nu er spørgsmålet: Hvilket opgør bliver det mest intense – slaget på stranden i 'Saving Private Ryan' eller slaget i sodavandsautomaterne i 'Cola Wars'?

'Cola Wars' har endnu ikke nogen premieredato.