Daniel Radcliffe afslører sit bedste råd til kommende Harry Potter-serie

Men vender han til Hogwarts?
Harry Potter og Fønixordenen
(© Warner Bros.)

Max' kommende Harry Potter-serie vil forsøge at genoplive J.K. Rowlings ikoniske troldmandsverden med noget frisk blod efter den utrolige otte film lange filmfranchise, der kørte mellem 2001 og 2011.

Filmserien, som så Daniel Radcliffe i den ikoniske titelrolle, blev et globalt fænomen, og selvom han har lavet mange spændende ting siden, er skuespilleren stadig synonym med rollen, der gjorde ham til en kæmpestjerne.

Radcliffes tilknytning til Harry Potter stikker så dybt, at fans er desperate efter at se skuespilleren vende tilbage i den nye serie - om ikke andet bare i en gæsteoptræden. 

Radcliffe er derfor blevet spurgt ind til disse rygter adskillige gange, senest i et interview med E!

Her sagde han følgende om serien:

- Ligesom resten af verden er jeg meget spændt på at se den som publikum.

- Jeg tror, de gør klogt i at ønske at viske tavlen ren. Og jeg ved ikke, om det ville fungere at få os til at gøre noget i den.

Lyder det bedste råd fra Harry Potter-stjeren. Radcliffe prøvede herefter høfligt at føre samtalen væk fra mere Potter-snak, men da han blev spurgt, om Max allerede havde spurgt ham om at være involveret i serien, svarede han: 

- Jeg vil være politiker om det her og ikke beskæftige mig med hypoteser.

Radcliffes modvilje mod at være involveret i den nye serie kommer efter, at han har gjort sin støtte til trans-samfundet helt klar i kølvandet på Harry Potter-forfatteren, JK Rowlings, gentagne anklager om transfobi.

Tidligere i år skrev Rowling på Twitter, at Radcliffe og hans medskuespiller Emma Watson skulle "spare sig deres undskyldninger", hvilket Radcliffe for nyligt svarede igen på. Læs mere om det her.

Ingen castings til serien er blevet annonceret endnu. Den forventes at blive udgivet på Max i 2026.