Efter 33 år: Alene hjemme-stjerne bliver (endelig) hyldet af Hollywood

Macaulay Culkin får sin egen flise
Billede
(© 20th Century Fox)

Noget af det største, en amerikansk skuespiller formentlig kan opnå, er at få sin egen flise på Walk of Fame i Los Angeles, og den hæder tilfalder nu snart Macaulay Culkin. Det skriver Hollywod Walk of Fame selv på deres hjemmeside.

Den 1. december vil den nu 43-årige skuespiller få tildelt en stjerne på det verdensberømte fortov, og dermed anerkendes Culkin for den noget ujævne, men ikke desto mindre betydningsfulde karriere.

Macaulay Culkin er bedst kendt for sin rolle som Kevin McCallister i filmene Alene hjemme og Alene hjemme: Glemt i New York, som begge blev store succeser og gjorde ham til en af de mest kendte børneskuespillere i 1990'erne.

Efter succesen med 'Alene hjemme' fortsatte Culkin med at optræde i en række forskellige film, herunder 'My Girl', 'The Good Son' og 'Richie Rich'. Imidlertid blev ingen af disse film lige så store succeser som 'Alene hjemme', og Culkin trak sig tilbage fra skuespil i 1994.

Efter flere år væk fra rampelyset pga. bl.a. stofmisbrug vendte Culkin tilbage til skuespil i 2000 med roller i flere indie-film. Han har også optrådt på Broadway og er med i et band kaldet The Pizza Underground.

'Alene hjemme' er, selvom de ikke er regulære julefilm, blevet en favorit i den kolde højtid, og dagen efter Culkin får sin stjerne, kan den første film ses i en række biografer herhjemme. 

Se spilletiderne til 'Alene hjemme' den 1. december herunder og køb dine billetter: