Efter 'Barbie': Margot Robbies næste film har fået premieredato

Det bliver en fantasy-kærlighedsfilm med Colin Farrell
Margot Robbie i 'Barbie'
(© Warner Bros.)

Margot Robbies næste film hedder A Big Bold Beautiful Journey og har biografpremiere den 9. maj 2025 i USA. Det skriver Variety.

Efter kæmpesuccesen med sidste års Barbie er skuespilleren og produceren altså tilbage i biografen næste år med en fantasy-kærlighedfilm.

Hun spiller her overfor Colin Farrell, der senest var biografaktuel i The Banshees of Inisherin, som indbragte den irske skuespiller en Oscar-nominering.

Sony Pictures er selskabet bag og kalder filmen "den næste store kvindelige eventfilm”, der skal følge op på succesen fra It Ends With Us, som lige nu har succes i de amerikanske biografer - og hvor hovedrolleindehaveren Blake Lively forleden var i København for at deltage i gallapremieren.

'A Big Bold Beautiful Journey' beskrives videre af filmselskabet som en fantasifuld fortælling om to fremmede og den ekstraordinære følelsesmæssige rejse, der forbinder dem.

Lily Rabe, Jodie Turner-Smith, Phoebe Waller-Bridge og Hamish Linklater medvirker også i den romantiske fantasyfilm.

Kogonada ('Pachinko', After Yang) instruerer filmen efter et manuskript af The Menu-manuskriptforfatteren Seth Reiss.

Efter Sony Pictures vandt sejren i en budkrig om at erhverve sig filmen i februar, kaldte en af cheferne, Tom Rothman, den "et projekt fra himlen."

- En gang imellem i dette job læser du et manuskript så specielt og originalt, at du flyver til sidste side, inspireret og opløftet. Udtaler Rothman ifølge Variety og fortsætter:

- Vi tror på, at publikum er desperate efter originalitet, og vi føler os beærede og taknemmelige over for alle involverede at have vundet.

'A Big Bold Beautiful Journey' har amerikansk premiere den 9. maj i 2025. Vi forventer en dansk premieredato nogenlunde samtidig.