Endnu en Disney-genindspilning er på vej: Se det første kig på ny Lilo og Stitch-film

Kom med på hawaiiansk rutsjebanetur
Lilo & Stitch
(© Disney)

Disney har afsløret udgivelsesvinduet og det første officielle kig på genindspilningen af deres klassiske tegnefilm Lilo & Stitch.

Ligesom Disney har gjort med adskillige andre af deres klassikere som Skønheden og Udyret og Junglebogen, bliver Lilo og Stitch-filmen opdateret med rigtige mennesker, mens den blå alien forbliver computeranimeret. 

Se første kig på det nye Stitch-design i bunden af artiklen.

Filmen har været forsinket af flere omgange på grund af sidste års forfatter- og skuespillerstrejke samt en påsat brand, der siges at have forårsaget omkring 200.000 dollars i skader og ødelagt vigtige kostumer.

Nu har Disney dog meddelt, at filmen er planlagt til udgivelse i sommeren 2025.

Da planerne for Lilo & Stitch-genindspilningen først blev annonceret, var det uklart, om studiet havde til hensigt at udgive filmen i biografen eller planlagde en eksklusiv streamingudgivelse på Disney+.

Nu lader det dog til, at Disney har besluttet, at eksperiment 626's rumskib kommer til at lande i biografen.

I betragtning af den originale films stærke modtagelse fra kritikere og flotte præstation ved billetkontoret, er det muligt, at Disneys tro på filmen er velplaceret. 

Desuden har studiets fokus på at genskabe deres animerede hits i mange tilfælde givet pote finansielt på trods af den kritik, der tidligere er blevet rejst mod mange af Disneys andre genindspilninger. 

Med lidt held vil den nye 'Lilo & Stitch' ikke kun fortsætte denne trend, men også levere en film, der er den animerede klassiker, som den er baseret på, værdig.

Se første kig på Stitch i den kommende film herunder: