Euphoria-stjerne spiste et halvt kilo bacon om dagen for at spille Elvis

Han kom virkelig i karakter
Priscilla
(© Nordisk Film)

Efter Austin Butler smeltede hjerter som Kongen af Rock and Roll i Elvis sidste år, er det nu blevet The Kissing Booth og Euphoria-skuespilleren Jacob Elordis tur til at give sit bud på den legendariske musiker i den kommende Sofia Coppola-film, Priscilla

Som forberedelse til filmen har Elordi afsløret, at han spiste "en masse bacon" for at komme ind i rollen.

I en Entertainment Weekly-video, hvor skuespilleren går bag kulisserne på filmen sammen med Coppola og medskuespilleren Cailee Spaeny, sagde Elordi følgende om sine voldsomme spisevaner før og under optagelserne til filmen.

- Jeg spiste i gennemsnit et halvt kilo bacon om dagen. Det er ikke så tydeligt, fordi jeg er ret lang, men jeg har aldrig været større.

LÆS OGSÅ: Ny Elvis-film viser stjernen som ubehagelig ægtemand

Elvis var næsten lige så berømt for sit receptpligtige stofmisbrug og usunde spisevaner senere i livet, som han var for sin musik, og døde i en alder af 42 år på sit badeværelse.

I videoen fra Entertainment Weekly mindes Spaeny tilmed, at den rigtige Priscilla fortalte dem, hvordan Elvis plejede at tage flyet for at skaffe en specifik type bacon.

Sofia Coppolas film omhandler Elvis’ tumultariske forhold til den unge Priscilla Presley, herunder hvordan hans stofmisbrug fører til deres brud. Derfor var det selvfølgelig vigtigt, at Elordi tog lidt på.

Coppola har tidligere instrueret film som The Bling Ring, Somewhere og Lost in Translation.

'Priscilla' har dansk biografpremiere d. 23. november.

Anbefalet til dig