Eventyr, hekse og musical-hits: Nyt kig på storfilm med Ariana Grande

Se den spritnye trailer til filmatiseringen af 'Wicked'
Wicked
(© UIP)

'Wicked' er en af de største musical-sensationer i Broadways historie, og snart får den en filmatisering bestående af ikke mindre end to film. 

Den første, Wicked: Part One, rammer de danske biografer til november – lige i tide til at blive en af julens helt store sællerter.

Nu er filmens anden trailer blevet frigivet, og den giver et nyt kig på historien om de to hekse, Elphaba og Glinda, der møder hinanden på Shiz University i det magiske rige Oz og knytter et usædvanlige venskab.

Se traileren nederst i artiklen.

Men efter et besøg hos troldmanden i Oz bliver deres venskab sat på prøve, og deres liv går i meget forskellige retninger. 

Glinda efterstræber popularitet i en sådan grad, at magten forfører hende, hvorimod Elphabas er fast besluttet på at forblive tro mod sig selv og dem omkring hende. En beslutning som får uventede og hårrejsende konsekvenser for hendes fremtid. 

Deres begivenhedsrige eventyr i Oz vil i sidste ende se dem opfylde deres skæbner som Glinda den gode og den onde heks fra Vesten.

Emmy-, Grammy- og Tony-vinderen Cynthia Erivo spiller Elphaba, som på grund af hendes usædvanlige, grønne hudfarve altid er blevet misforstået og aldrig har udfoldet sit sande potentiale. 

I den anden rolle ses den Grammy-vindende sanger og skuespiller Ariana Grande som den populære Glinda, der lever et privilegeret og ambitiøst liv, men som endnu ikke har fundet sit sande hjerte.

Filmen tager udgangspunkt i den klassiske musical Troldmanden fra Oz fra 1939, som bygger på L. Frank Baums roman. 'Wicked' foregår dog før begivenhederne med Dorothy, Toto og de tre følgesvende.

'Wicked' får biografpremiere den 21. november.