Fra Harry Styles-kopi til He-Man: 80'er-helt genopstår

Mange timer i træningscenteret venter
He-Man and the Masters of the Universe
(© Filmation Associates / He-Man and the Masters of the Universe)

Efter adskillige år under udarbejdelse hos både Warner Bros. og Sony, blev en ventet Masters of the Universe-film skrottet sidste sommer efter et nyt forsøg hos Netflix. 

Nu er projektet genoplivet hos Amazon MGM, og den nye film har fundet sin He-Man.

Det bliver 29-årige Nicholas Galitzine, der skal indtage den muskuløse hovedrolle, som i Masters of the Universe fra 1987 blev spillet af bøffen Dolph Lundgren.

Nicholas Galitzine er nok især kendt for rollen som Prince Henry i' Red, White & Royal Blue', og senest har han været aktuel overfor Anne Hathaway i 'The Idea of You' - en rolle der var baseret på Harry Styles-fanfiction.

Begge ovennævnte film er i øvrigt lavet for Prime Video, så det ser altså ud til, at han fortsætter samarbejdet med Amazon på 'Masters of the Universe'.

Men vi fornærmer næppe nogen, når vi antager, at Galitzine formentlig skal bruge en del timer i træningslokalet det næste stykke tid, hvis han skal opnå en fysik på niveau med den barbariske tegnefilmsfigur.

'The Idea of You'
(© Prime Video)

'Masters of the Universe' skal instrueres af Travis Knight, som allerede har erfaring med omsætte populær animation til live action. Det gjorde han nemlig med Transformers-filmen Bumblebee.

Filmen forfattes af Chris Butler, der bl.a. har stået bag de meget velansete animationsfilm Kubo - Den modige samurai og Mysteriet om Hr. Link.

Ingen andre navne er endnu offentliggjort til rollelisten, så vi ved fx ikke, hvem der skal spille den ikoniske skurk Skeletor.

Filmen har dog en premieredato. Den forventes at lande i biograferne den 5. juni 2026 i USA.