Harrison Ford om ikonisk Marvel-rolle: "Idiot for penge"

Klassisk Harrison Ford-svar
Captain America 4
(© Disney)

Harrison Ford er klar til sin Marvel-debut.

I et nyt interview med Variety i forbindelse med Comic-Con i San Diego, fortalte det 82-årige skuespilikon om sin kommende rolle som Thaddeus "Thunderbolt" Ross i den kommende Marvel-film Captain America: Brave New World.

Filmen vil se veteranskuespilleren forvandle sig fra Ross, en rolle tidligere spillet af den nu afdøde William Hurt i fem tidligere Marvel-film, til den røde Hulk. Transformationen krævede skuespil i såkaldt motion-capture, hvor man spiller iført en dragt, hvorefter der bliver lagt animation ind over hans performance.

I interviewet med Variety, blev han spurgt til, hvad der skulle til for at forberede sig til den udfordring.

- Hvad skulle der til? At være ligeglad. Det krævede at være en idiot for penge, hvilket jeg har gjort før.

- Det er ikke for ikke at nedgøre det. Jeg siger bare, at du skal gøre visse ting, som din mor normalt ikke ville have dig til at gøre - eller din skuespil-coach, hvis du havde sådan en. 

- Men det er sjovt, og jeg nød det. Jeg havde en fantastisk tid, og jeg er glad for den respons, vi fik med traileren.

Traileren, som Ford omtaler, blev udgivet i midten af juli, og udover at den gav os et første kig på Star Wars-stjernen som Thunderbolt Ross, så vi også hvordan det patriotiske skjold er gået videre til Sam Wilson spillet af Anthony Mackie, der efter handlingen i Avengers: Endgame og serien 'The Falcon and the Winter Soldier' officielt kan kalde sig for Captain America. Se traileren her.

'Captain America 4: Brave New World' får biografpremiere den 12. februar 2025.