Her er de to kendte hovedroller til Clint Eastwoods allersidste film

De to stjerner har tidligere spillet sammen
Billede
(© Cry Macho / Warner Bros.)

Vi kunne for et par uger siden skrive, at Clint Eastwood var i gang med den indledende fase af, hvad der tyder på at blive hans sidste film.

Den 92-årige legende planlægger at instruere filmen 'Juror #2'. En thriller, der følger en nævning til en mord-retssag, hvor han indser, at han måske er årsagen til, at et offer er død. Han står nu med et dilemma: Skal han manipulere juryen til at redde ham selv, eller skal han afsløre sandheden og melde sig selv?

Nu forlyder det, at Nicholas Hoult er udvalgt til at spille hovedrollen som nævningen, mens Toni Collette skal spille retssagens anklager. Mens Eastwood potentielt også selv kunne spille en rolle udover at instruere.

 

LÆS OGSÅ: Clint Eastwood er fan af 'Dum & Dummere': Kunne relatere til især én scene

33-årige Hoult har allerede et imponerende CV med titler som 'About a Boy', 'Mad Max: Fury Road', flere X-Men-film og 'The Menu'. Mens Oscar-nominerede Toni Collette netop spillede overfor Hoult som barn i den førnævnte 'About a Boy'. Collettes filmografi tæller også værker som 'Den sjette sans', 'Hereditary' og Netflix-serierne 'Unbelievable' og 'Pieces of Her'.

'Juror #2' er forfattet af Jonathan Abrams, der ikke har andre filmmanuskripter på CV'et. Filmen står til at blive lavet i samarbejde med Warner Bros., der endnu ikke har givet det endelige grønne lys. Alligevel skulle Eastwood sigte mod at starte optagelserne allerede til juni.

Siden 2008 har instruktøren arbejdet fast med selskabet, og de har sammen udviklet 10 spillefilm, herunder American Sniper og Mirkalet på Hudsonfloden

Eastwoods seneste værk Cry Macho blev udsendt under Corona-nedlukningen og fik derfor måske ikke det liv, som filmen burde have haft.

Nicholas Hoult er aktuel i de danske biografer med 'Renfield' fra 27. april