Inspiration til din næste biograftur: Sommerens store familiefilm i biografen

Filmfokus på biografturen til alle aldre
Grusomme mig 4
(© Grusomme mig 4 / UIP)

Sommeren er over os! Og når feriestemningen rammer, byder biograferne selvfølgelig på flere store filmoplevelser til hele familien. 

Du kan finde inspiration til din næste tur i biografen med vores nye video-format Filmfokus, som vi her på kino.dk har udviklet i samarbejde med Dansk Reklame Film. Et format hvor vi stiller skarpt på din næste store biografoplevelse. 

I denne udgave fremhæver vi sommerens to helt store familiefilm, der med garanti kan underholde filmfans i alle aldre.

Se videoen nederst eller læs mere om de to udvalgte film herunder.

Inderst inde 2
(© Disney)

Inderst inde 2

Med populære film som Toy Story, Wall-E og Ratatouille bag sig er Pixar uden tvivl en af de største sværvægtere indenfor animationsgenren. 

Nu har familiefilmsgiganten gjort det igen med Inderst inde 2, der har fået den største åbning for en Pixar-film i de danske biografer - nogensinde. Filmen er ligeledes den titel, der indtil nu har trukket allerflest danskere i biografen på sin åbningsweekend i 2024.

'Inderst inde 2' vender tilbage til den unge teenager Rileys sind, hvor hovedkvarteret pludselig står over for en nedrivning, der skal gøre plads til noget helt uventet: nemlig nye følelser! 

Glæde, Frygt, Vrede, Afsky og Triste, som længe har drevet et velsmurt maskineri, ved ikke, hvad de skal mene, da karaktererne Angst, Misundelse, Flove og Kedsomhed dukker op.

'Inderst inde 2' er aktuel i biografen. Køb dine billetter her på kino.dk.

Køb billetter

Grusomme mig 4
(© Grusomme mig 4 / UIP)

Grusomme mig 4

De gule minions har de sidste 14 år taget verden med storm. Og denne sommer kan publikum igen lade sig charmere af både de små hjælpere, Gru og hans fundne familie i animationsfilmen 'Grusomme mig 4'. 

Grusomme mig-filmserien, der udover de første tre også inkluderer to Minions-film, har siden 2010 haft enorm succes med over 1,6 millioner solgte billetter samlet set i de danske biografer.  

Nu vender superskurken Gru tilbage sammen med et nyt familiemedlem - nemlig Gru Jr., der er opsat på at plage sin far.  

'Grusomme mig 4' byder også på nye modstandere i form af Maxime Le Mal og hans charmerende kæreste Valentina, som tvinger Familien Gru til at gå under jorden. 

'Grusomme mig 4' får premiere den 4. juli. Find dine billetter her på kino.dk.

Køb billetter

Aktuelle familiefilm i biografen

Mere om familiefilm