Jennifer Lawrence skal tage akavet drengs mødom i ny komedie

Se den første trailer til 'No Hard Feelings'
nohardfeelings.jpg
(© SF Studios)

Jennifer Lawrence vender tilbage til komediegenren efter senest at have medvirket i det store Netflix-hit Don't Look Up i 2021. Nu har hun igen mulighed for at flekse sine funny bones i No Hard Feelings, der beskrives som "en voksenkomedie med masser af hjerte". Se den første trailer øverst.

Lawrence spiller en ung kvinde, der finder en annonce fra en bekymret mor, som leder efter en date til sin søn, så han ikke er for meget på bar bund, når han skal score damer på college.

Ind i billedet kommer Maddie (Lawrence), der er ved at miste sit barndomshjem efter at være endt i økonomiske problemer. Hun får til opgave at date den akavede teenager - og ikke bare date, men "date hårdt", som drengens far udtrykker det. 

 

LÆS OGSÅ: Forfatter afslører genial idé til skrottet komedie-fortsættelse: Jim Carrey med Satans kræfter!

Filmen har The Office-producer og forfatter Gene Stupnitsky ved roret og John Phillips som sin forfattermakker. 'No Hard Feelings' lyder som den perfekte film for parret, der har god erfaring med grænsesøgende komedier gennem årene med bl.a. Good Boys og 'Bad Grandpa' blandt deres tidligere projekter.

Udover Lawrence indeholder rollelisten også navne som Matthew Broderick (Ferris Bueller's Day Off), Natalie Morales (Battle of the Sexes) og Ebon Moss-Bachrach fra tv-serien 'The Bear'.

'No Hard Feelings' får dansk biografpremiere d. 15. juli 2023.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)