Keanu Reeves er supersonisk superskurk i første trailer til ny Sonic-film

Filmen lander i biografen senere i år
Sonic 3
(© UIP)

To år efter forgængeren havde biografpremiere, kan det blå pindsvin Sonic nu ses i den første trailer til fortsættelsen Sonic the Hedgehog 3.

Se den første trailer til 'Sonic the Hedgehog' nederst i artiklen. 

Allerede inden premieren på Sonic the Hedgehog 2 blev det annonceret af filmstudiet Paramount, der står bag filmene, at der var planlagt en tredje film om den lynhurtige SEGA-karakter.

I denne første trailer til den tredje Sonic-film i rækken får vi et glædeligt gensyn med det blå pindsvin, der med supersonisk fart folder sig ud med venner og fjender. Denne gang er han oppe imod selveste Keanu Reeves (Point Break, Speed,The Matrix, John Wick), der lægger stemme til antihelten og Sonics modstykke Shadow.

Sonic må derfor modvilligt slå sig sammen med den ellers voldsomt skurkagtige Dr. Robotnik spillet af selveste Jim Carrey, der nu for tredje gang indtager rollen som den excentriske skurk. Han ser i den grad ud til at være i sit skøreste es!  

'Sonic the Hedgehog 3' er som de to første film instrueret Jeff Fowler, mens bl.a. også Ben Schwartz er tilbage som stemmen bag Sonic, Idris Elba er Knuckles og James Marsden er igen Sonics ven Tom Wachowski.

Shadow the Hedgehog blev introduceret i spillet 'Sonic Adventure 2' fra 2001. Karakteren er en mørk kontrast til den muntre Sonic, men besidder samme hurtigt løbende evner. Så mon ikke Keanu Reeves kommer til at dele lidt øretæver ud?

'Sonic the Hedgehog 3' har biografpremiere den 25. december 2024.

Se traileren herunder: