Nicolas Cages idé til 'Face/Off 2' lyder virkelig vanvittig!

Plotdetaljer afsløret
Face/Off (Paramount Pictures)
(© Face/Off (Paramount Pictures))

Nicolas Cage er en af Hollywoods sande originaler. Sidste år kunne man bl.a. opleve skuespilleren i meta-actionkomedien The Unbearable Weight of Massive Talent, der på mange måder var en hyldest til stjernen, som her spillede en alternativ udgave af sig.

En af Nicolas Cages mange ikoniske roller finder man i 90'er-klassikeren Face/Off fra 1997. Den film blev der i stor stil refereret til i meta-komedien.

Den eksplosive 'Face/Off' er kort fortalt et eksempel på action-vanvid fra 90'erne, hvor John Travolta spiller en undercover FBI-agent, der bytter ansigt med sin excentriske modstander i skikkelse af netop Nicolas Cage.

Det er et plot, der ikke burde fungere, men bl.a. har engagementet fra alle parter gjort filmen legendarisk selv efter 26 år efter.

 

LÆS OGSÅ: Se Nicolas Cage som Dracula i ny gyserkomedie

Rygterne om en efterfølger til 'Face/Off' har efterhånden svirret i noget tid. Bl.a. afslørede Nicolas Cage sidste år, at han havde haft indledende diskussioner om en potentiel efterfølger.

Nu har den 59-årige skuespiller igen udtalt sig om projektet og givet fans lidt mere information om, hvad man kan forvente sig af mulig og ny omgang ansigtsbyttende action.

For mens Nicolas Cage har promoveret sin kommende western 'The Old Way', har han overfor Collider givet en positivt klingende opdatering på filmen samt afsløret et ekstra twist på filmens historie:

- […] 'Face/Off' [2, red.] bliver en efterfølger, der lægger op til mange drejninger og uforudsigeligheder. Hvis man medregner idéen om, at Castor og Sean får børn, og disse børn vokser op, så bliver det som tredimensionel skak, og så er det ikke kun to, John Travolta og mig selv.

- Der er nu fire af os, der ping-ponger på forskellige niveauer, og det bliver endnu mere komplekst. Jeg tror, der er meget grobund dér.

En fortsættelse er dog endnu ikke annonceret fra officiel hånd. Nicolas Cage uddyber:

- Jeg har måske haft et møde på et kontor, men jeg har ikke hørt noget siden, så jeg ved ikke.

Der er altså måske en chance for, at vi kommer til at se Castor Jr. og Sean Jr. tage del i ansigtsbytningen på et tidspunkt.

 

LÆS OGSÅ: De 5 største WTF-øjeblikke med Nicolas Cage

Nicolas Cage talte samtidig varmt om udsigten til, at Adam Wingard (Godzilla vs. Kong) potentielt kunne overtage instruktørstolen fra John Woo, der stod bag den første film

- Han [Wingard, red.] er fantastisk, og jeg tror, vi deler samme smag. Nicolas Cage fortsætter:

- Jeg kunne godt lide alt, hvad han gjorde med 'Godzilla vs. Kong', og jeg synes, han er begavet. Han har respekt for biografmediet og forskellige former for ikonografi. Jeg tror, det ville være fantastisk.

Adam Wingard har om ikke andet i hvert fald erfaring med film, hvor to filmlegender kæmper mod hinanden.

'Face/Off 2' har dog ikke fået grønt lyst. Inden det muligvis sker, kan man se eller gense originalen, der lige nu kan streames på Disney+.