Ny kærlighedsfilm med stjerne-par skal nok få tårene til at trille

Se traileren til 'We Live in Time'
We Live In time
(© Scanbox)

Hvert sekund tæller i den første trailer til det emotionelle kærlighedsdrama fra det succesfulde produktionsselskab A24. 

Florence Pugh og Andrew Garfield indtager hovedrollerne som Almut og Tobias, der mødes efter kokken Almut rammer Tobias med sin bil, så han ender på hospitalet - et møde, der vil ændre begges liv.

Det bliver nemlig begyndelsen på en lang kærlighedshistorie, der strækker sig over mange år. Fra de forelsker sig, bliver en familie og ultimativt står overfor en livsændrende realitet, der ryster deres fundament.

I instruktørstolen finder man John Crowley, der nok er bedst kendt for at instrueret filmen Brooklyn fra 2015, der modtog tre Oscar-nomineringer, heriblandt i kategorien Bedste film.

Crowley har desuden tidligere arbejdet sammen med Andrew Garfield i filmen Boy A fra 2007, hvilket var The Amazing Spider-Man-stjernens filmdebut og gennembrud.

Florence Pugh behøver næppe en større introduktion. Hun er en af tidens allerstørste talenter, som allerede har markeret sig i 'Lady Macbeth', 'Midsommar', 'Black Widow', 'Oppenheimer' og senest i 'Dune - del 2'.

'We Live in Time' rammer de danske biografer til efteråret, og efter denne forsmag står det allerede klart, at man bør medbringe lommetørklæder. Det ligner en af årets mest rørende biografoplevelser!

'We Live in Time' har dansk biografpremiere den 24. oktober 2024.

Se traileren herunder: