Ryan Reynolds gør grin med Danmark i ny Deadpool-film: "Det var en joke!"

Skuespilleren har været i København mange gange
Deadpool & wolverine
(© Disney)

Der er ikke længe til, at vi får lov til at opleve den frække antihelt Deadpool slå pjalterne sammen med den dyriske Wolverine i den kommende Deadpool & Wolverine, og i den forbindelse har en del af pressen fået lov til at se de første 37 minutter af filmen.

Vi vil naturligvis ikke spoile noget fra det, men vi kan afsløre, at Ryan Reynolds, som spiller Deadpool, får lavet en lille joke om Danmark i filmens første del. Hvad joken præcis er, må man vente til filmens premieredag den 24. juli for at finde ud af.

Til en pressekonference blev Reynolds spurgt ind til joken og hans forhold til vores lille land, hvortil han griner og i forsvar hurtigt får sagt: 

- Hør her, Danmark, det var en joke!

Han understreger, at vittigheden faktisk er ment som "et kompliment".

Han tilføjer yderligere:

- Men jeg har været i Danmark og København mange, mange gange. Jeg er klar over, at de er separate ting. Jeg har været i København, som eksisterer i Danmark, og det er et smukt sted. I Danmark ved de, hvordan man lever.

'Deadpool & Wolverine' følger op på begivenhederne i de to første Deadpool-film. Wolverine er ved at komme sig ovenpå nogle slemme skader, da han møder Deadpool. De to har en fælles fjende, så de slår sig sammen.

Filmen er instrueret af Shawn Levy, som tidligere har instrueret Ryan Reynolds i filmene Free Guy og The Adam Project. Levy har også tidligere været instruktør for Hugh Jackman i Real Steel. Det er nu tiende gang, at Jackman indtager rollen som Logan/Wolverine.

'Deadpool & Wolverine' får biografpremiere den 24. juli. Køb dine billetter på kino.dk herunder.

Køb billetter