Se første billeder: Ulrich Thomsen laver film med manden bag "verdens dårligste film"

International thriller med stjernecast
Ulrich Thomsen i 'Trom'
(© 'Trom' / Viaplay)

For en måneds tid siden blev det offentliggjort af Variety, at Ulrich Thomsen havde fundet sit næste internationale projekt.

Det bliver en thriller med titlen 'Run', der følger flygtninge på flugt igennem Europa, hvor de prøver at undgå politiet og interagerer med lokalbefolkning og turister, hvilket kulminerer i et voldeligt opgør.

Nu er de første billeder fra filmen udkommet, og du kan se dem i et Instragram-opslag nederst - og der er flere billeder her hos Variety.

Manden bag projektet har dog lidt af et omdømme.

Det er nemlig tyske Uwe Boll, der fik sit gennembrud i 00'erne med en række filmatiseringer af computerspil. Dog uden den store publikum- og kritikersucces.

Hans version af 'Alone in the Dark' fra 2005 betegnes af mange som en af de "dårligste film nogensinde".

I 2016 trak Uwe Boll sig egentlig tilbage for at blive restauratør, men allerede i 2020 annoncerede tyskeren, at han igen var klar til at lave film.

Uwe Bolls næste film bliver således flygtninge-thrilleren 'Run', der udover Ulrich Thomsen tæller en række andre store navne på rollelisten.

Bl.a. Amanda Plummer, James Russo, Barkhad Abdi, Marcus Henderson og Costas Mandylor.

Med det imponerende cast har Uwe Boll ambitioner om, at 'Run' kan få en plads på næste års filmfestivaler i Venedig eller Toronto. Altså et kunstnerisk sigte, der umiddelbart ligger højere, end han normalt har for vane - vi krydser fingre for, at han lykkes.

Ulrich Thomsen har været meget aktuel i de danske biografer i 2024. Både med Afdeling Q-filmen Den grænseløse, som er blevet set af over 300.000 danskere, og den skandinaviske storfilm Stockholm Bloodbath samt en optræden i Joey Moes debutfilm Ripple.

Optagelserne til 'Run' er i gang i Kroatien.

Se billederne i Instagram-opslaget herunder (bl.a. også fra optagelserne). Se flere billeder hos Variety