Se videoen: Instruktør får Will Ferrell til at fælde en tåre

Komedieskuespilleren hyldes
Will & Harper
(© Netflix)

Will Ferrell måtte tørre tårerne væk fra kinderne til premieren på den nye dokumentarfilm Will & Harper, hvori Ferrell og hans nære ven Harper Steele gennem 30 år begiver sig på et roadtrip gennem USA, efter Steele som 61-årig er kommet ud som transkvinde.

Efter filmen var færdig, fik publikum mulighed for at møde Will og Harper samt filmens instuktør Josh Greenbaum i en Q&A-session.

Ferrell var allerede en smule grådkvalt, da han fortalte om udfordringerne med at tale om køn med Steele efter hendes transition. 

- Jeg vil ikke gøre noget forkert. Jeg vil ikke spørge på den forkerte måde, sagde Elf-stjernen og fortsatte:

- Vi ønskede bare at fange en samtale mellem to venner og bringe det ned på et niveau, hvor publikum forhåbentlig kan lytte til mig snuble mig igennem disse spørgsmål til min kære ven.

Instruktøren Greenbaum fortalte efterfølgende om at dokumentere venskabet og Will Ferrell som person: 

- Jeg har sådan en kærlighed til ham, til dem begge, det var en gave, at jeg fik lov til at udtrykke det i en film.

- Men jeg håber bare, [Ferrell red.] fortsætter med at få al den kærlighed, han fortjener. Fordi han har givet så meget godt til verden. Og vi tager ofte komikere for givet, som giver os glæde og kærlighed gennem hele vores liv og gør vores hverdag lettere, så jeg håber, han føler det.

Gennem instruktørens lovprisning af komediestjernen kan man i videoen i bunden af artiklen se, hvordan Ferrell må tørre den ene tåre væk efter den anden.

Men i bedste Will Ferrell-stil får han lige afmonteret den sentimentale stemning ved at sige:

- Hvad er det for noget bullshit?!, hvortil salen bryder ud i højlydt latter.

Dokumentaren 'Will & Harper' udgives på Netflix d. 27. september.

Se videoen fra eventet herunder: