Stjerne afslører: Derfor forlod han populær action-filmserie

Skuespilleren er dog åben for et comeback
'Mission: Impossible - Ghost Protocol'
(© Paramount Pictures)

Det var ret tydeligt, at Jeremy Renner blev kørt i stilling til at overtage Tom Cruises fremtrædende position i Mission: Impossible-franchisen, da han optrådte i Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Men det skete ikke. Efter en optræden i den efterfølgende film Mission: Impossible - Rogue Nation, forsvandt hans karakter William Brandt sporløst fra universet.

Nu har Jeremy Renner så selv åbnet op omkring, hvad der skete - og om vi mon kommer til at se ham i action-filmserien igen.

Det sker i et interview med Collider i anledning af sæson 3 af Renners serie 'Mayor of Kingstown'. Om sin tid med Mission: Impossible-franchisen udtaler han:

- Ja. Det var jeg nødt til at forlade. Jeg skulle oprindeligt have lavet flere med dem. Jeg elsker de gutter. Jeg elsker Tom [Cruise] så meget. Vi havde det så sjovt, og jeg elsker den karakter ret meget. Det krævede en del tid væk. Det foregår alt sammen i London. Jeg var nødt til at være far. Det kunne bare ikke fungere dengang.

Den familiære situation har dog ændret sig lidt siden 2015. Og Jeremy Renner afviser ikke at vende tilbage:

- Måske nu, hvor min datter er ældre, kunne det ske. Jeg er altid klar på at springe tilbage til Mission: Impossible og gå tilbage til Brandt. Det er fedt.

Hvorvidt det overhovedet når at blive aktuelt, må tiden vise. Næste år kommer Mission: Impossible 8, der følger op på hændelserne i den foregående film Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. De to film har tidligere været omtalt som en mulig finale på Tom Cruises tid som agenten Ethan Hunt.

'Mission: Impossible 8' står til at få biografpremiere den 22. maj 2025.