Stjerne giver internettet skylden for superhelte-flop

Hun mener selv, at filmen var god
Madame Web
(© Madame Web / SF Studios)

Madame Web fik ikke ligefrem den skæbne, som holdet bag havde håbet på. Superhelte-filmen, der fik premiere tidligere i år, står nemlig som en af tidens største flop.

Spider-Man-filmen blev haglet ned af anmelderne. Til trods for det indtjente den dog alligevel lidt over 100 millioner på verdensplan. Det var bare langt fra nok til at dække budgettet, der også lå på omkring 80-100 millioner eksklusiv marketing.

Men det var især på internettet, at 'Madame Web' fik den hårdeste medfart. Den blev hurtigt gjort til genstand for memes og grove jokes. Og det mener en af filmens skuespillere meget vel kan være årsagen til, at den klarede sig dårligere end håbet.

I et interview med Variety bliver Emma Roberts, der spiller Mary Parker i 'Madame Web', spurgt indtil projektet. 

Hun starter med at reflekterer over hele situationen:

- Alle opfører sig som om, at de kan forudsige om noget kommer til at fungere eller ej. Og sandheden er, at det kan du ikke. Ting går dårligt, og bliver blæst op på TikTok senere hen. Ting går godt, men så ser du dem, og du tænker: "Det her gik godt?"

Senere i svaret bliver hun mere konkret omkring 'Madame Web':

- Personligt elskede jeg virkelig 'Madame Web'. Jeg nød virkelig filmen. Jeg synes, at alle var gode. Instruktøren, S.J. Clarkson, synes jeg, gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hun er årsagen til, at jeg ville lave den film.

- Hvis ikke det var for internetkultur, og at alt skal laves om til en joke, så tror jeg, at modtagelsen ville have været anderledes. Og det er det, som ærgrer mig ved mange ting, selv ting som jeg har lavet, er, at folk gør alting til en joke nu.

Madame Web-hovedrolle Dakota Johnson har selv udtalt sig mere kritisk om sin oplevelse med filmen tidligere.

Emma Roberts er lige nu aktuel i filmen 'Space Cadet', der kan ses på Prime Video.