Stjerne om ny katastrofefilm: "Jeg er så glad for, at vi overlevede"

Interview med holdet bag 'Twisters'
Twisters
(© Twisters / Warner Bros.)

I de danske biografer kan man netop nu opleve Glen Powell og Daisy Edgar-Jones som tornadojægere i katastrofefilmen Twisters, der er en fortsættelse af 1996-filmen Twister med Bill Paxton og Helen Hunt.

Filmen følger Kate, der - plaget af et traumatisk møde med en tornado - lokkes tilbage til de åbne sletter af sin ven, Javi, for at teste et nyt avanceret sporingssystem. 

Her møder de den charmerende og hensynsløse Tyler Owens - en superstjerne på de sociale medier, der er kendt for sine farlige stormjagte.

I anledning af premieren mødte vi filmens instruktør Lee Isaac Chung (Minari) og stjernerne Glen Powell, Daisy Edgar Jones og Anthony Ramos til et interview. Se videointerviewet nederst. 

Her kunne de fortælle om de udfordrende vejrforhold og tilblivelsen af filmens intense actionscener, herunder en særlig sekvens, som Powell har kaldt "en af de vildeste actionsekvenser nogensinde". 

- Det var en meget intenst uge for os […] Vi blev ramt med alle elementer, du kan forestille dig, så jeg er glad for at vi overlevede.

Daisy Edgar-Jones forklarer desuden, at optagelserne blev udsat til december måned på grund af skuespillerstrejken, hvilket betød, at hun måtte filme scener i minusgrader, kun iført tanktop og shorts, mens hun blev ramt af vind og regn.

Hør mere om de vilde scener og vejrforhold under optagelserne i interviewet herunder:

'Twisters' kan ses i biografen nu.