Sylvester Stallone afslører: Derfor vender jeg ikke tilbage som Rocky

Stjernen er ude af 'Creed 3'
Billede
(© Creed / MGM)

Vi har allerede fået første trailer til Creed 3, der fortsætter i bokse-universet, som blev startet i 1976 med Rocky.

Denne gang skal Adonis Creed dog stå på egne ben. Mentoren Rocky Balbao kommer nemlig ikke til at spille en rolle i 'Creed 3'.

 

LÆS OGSÅ: Stallone går amok: Sviner Rocky-producer og kritiserer 80'er-kollega

Det kom allerede frem sidste år. Men nu sætter Sylvester Stallone nogle flere ord på, hvorfor han ikke vender tilbage i sin ikoniske rolle:

- Det er en meget beklagelig situation, fordi jeg ved, at jeg kunne have været med. Det blev tage i en retning, som er ret anderledes end, hvad jeg ville have gjort, fortæller Stallone til The Hollywood Reporter og fortsætter:

- Det er en anderledes filosofi – Irwin Winkler og Michael B. Jordens. Jeg ønsker dem godt, men jeg er langt mere sentimental. Jeg kan godt lide, at mine helte bliver gennembanket, men jeg vil ikke have, at de går ind i en mørk verden. Jeg føler bare, at folk har nok mørke i deres liv.

I interviewet refererer Stallone også til den uheldige situation med produceren Irwin Winkler, som han tidligere i år gik amok over på Instagram. Forretningsmanden ejer rettighederne til Rocky-universet, og har aldrig ville lade Stallone få økonomisk gevinst af det.

 

LÆS OGSÅ: 6 film som Sylvester Stallone fortryder

I selvsamme interview afslører den 76-årige stjerne i øvrigt, at han stadig har store forhåbninger til den tidligere annoncerede Rocky-serie om bokseren i sine yngre år:

- Det kommer måske til at ske, nu hvor Amazon er involveret [Amazon har opkøbt MGM, red.]. Det er ret tæt på. En del af mig tænker dog: Kommer det mon til at virke? Hver gang du prøve at lave en 'Son of Kong', 'Son of Tarzan', virker det ikke.

'Creed 3' har Micheal B. Jordan både i hovedrollen og bag kameraet, hvor han debuterer som instruktør. I filmen skal han op imod barndomsven Damien (Jonathan Majors).

'Creed 3' får premiere den 2. marts 2023.