Will Smith springer fra ny filmrolle: Skulle have været hans næste store actionfilm

Man leder nu efter en anden skuespiller
Bright
(© Netflix)

Den kommende og stort anlagte actionfilm Sugar Bandits bliver uden Will Smith på rollelisten, selvom han var ombord til en hovedrolle. Det skriver Deadline.

Stjernen er nemlig sprunget fra sin rolle i filmen. Grunden er dog umiddelbart ikke videre dramatisk.

Det skulle ganske enkelt være sket på grund af, at Will Smiths kalender ikke kunne gå op med optagelserne af 'Sugar Bandits'. 

Det er desuden ifølge Deadline også fortsat Will Smiths produktionsselskab Westbrook, der står bag filmen, som ellers skulle være gået i optagelse i de kommende måneder.

Men grundet usikkerheden omkring Bad Boys-skuespillerens involvering, er produktionen nu sat på vågeblus.

Det vides imidlertid ikke, om eller hvilke andre projekter, der er kommet i vejen for Will Smiths rolle i 'Sugar Bandits'.

Det forlyder desuden, at Westbrook således er på udkig efter en skuespiller, der kan overtaget Will Smiths rolle, så filmen stadig kan lande i 2025.

Instruktørstolen på 'Sugar Bandits' besiddes af af Stefano Sollima, der bl.a. har actionfilm som Without Remorse, Sicario 2: Soldado og Suburra på sit CV.

Actionfilmen skrives af Chuck Hogan, der tidligere har arbejdet på gyserserien 'The Strain', som han har skabt med den Oscar-vindende instruktør Guillermo del Toro.