The Captive

Censur 11
13. Nov 2014
112 min
Scanbox
The Captive
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I thrilleren ’The Captive’ forsvinder Matthews ni-årige datter sporløst efter et kort ærinde på en tankstation. Politiet bliver straks kontaktet, men der er ingen tråde at forfølge og ingen hjælp at hente for de desperate forældre.

Den fortvivlede far oplever derimod at ende blandt de mistænkte i sagen, der tilmed trækker ud, og først otte år senere begynder sporene at dukke op. Efterhånden peger flere og flere hændelser på en manipulerende kidnapper, der stadig styrer forældrenes, og måske deres kidnappede datters, skæbne.

Mel Gibson (Ransom), Michael Douglas (Don't Say a Word), Liam Neeson (Taken) og Hugh Jackman (Prisoners) har alle fået kidnappet deres datter eller søn på det store lærred gennem de seneste år. Denne gang er turen kommet til Ryan Reynolds, der sammen med instruktøren, Atom Egoyan, kommer med et canadisk bud på genren.

Stilen veksler mellem Brian De Palmas Hitchcock-inspirerede spændingsfilm og Atom Egoyans langt mere alvorlige hovedværk, The Sweet Hereafter. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: