15 meter høj kvinde tager hævn over utro mand i ny Tim Burton-film

Hvem skal mon spille giganten?
Attack of the 50 Ft. Woman
(© Warner Bros. Television / Attack of the 50 Ft. Woman)

Gik man i biografen i 1958, kunne man være heldig at støde på Allison Hayes som den 15 meter høje Nancy Archer i Attack of the 50 Foot Woman, hvor den tårnhøje kvinde tager på et hævntogt mod sin utro mand.

Nu er science fiction-filmen udset til at blive genindspillet med et frisk nyt reboot. Det skriver Deadline.

Den kendte instruktør, Tim Burton, skal stå bag gentænkningen. Han har film som Beetlejuice, Batman og Batman Returns samt Edward Scissorhands, Ed Wood og Big Fish på sit CV.

Det er ikke første gang, at filmskaberen med den krøllede hjerne tager livtag med en ældre omgang 60'er-science fiction, da han også stod bag Mars Attacks! fra 1996.

Invasionsfilmen med de gnækkende rumvæsner er baseret på en række byttekort med illustrationer af Wally Wood og Norman Saunders. Her blev historien om fæle invaderende marsboere fortalt. 

Nu gælder det dog kvinden, der vokser til gigantisk størrelse efter, at hun har været i kontakt med et rumvæsen.

Der er i skrivende stund ikke annonceret nogle skuespillere til filmen. Vi ved dog, at Gillian Flynn skriver filmens mauskript. Hun har bl.a. også skrevet David Finchers thriller Gone Girl og serien 'Sharp Objects'. Det spændende valg!

50'er-filmen er tidligere blevet genindspillet, nemlig i 1993 med 'Attack of the 50 Ft. Woman', hvor man fandt Daryl Hannah som kvinden, der vokser sig tårnhøj.

Senere i år er Tim Burton biografaktuel med fortsættelsen til sin egen 'Beetlejuice' fra 1988. Den har for nyligt fået titlen Beetlejuice Beetlejuice. Både Michael Keaton, Winona Ryder og Catherine O'Hara vender tilbage, mens nye ansigter bl.a. tæller Jenna Ortega, Monica Bellucci og Willem Dafoe.

'Beetlejuice Beetlejuice' har biografpremiere den 5. september.