25 år efter den første film: Ikonisk gyserfranchise vender tilbage

Optagelserne starter nu - 13 år efter den seneste film
'Final Destination 3'
(© New Line Cinema)

Artiklen blev første gang publiceret den 6. marts. Opdateret: 2. april.

Den første film i gyserfranchisen Final Destination landede i 2000 med filmen af samme navn. Det er siden da blevet til i alt fem film. Senest i 2011 med Final Destination 5.

Forude venter et sjette kapitel i universet, der nu har fået den officielle titel Final Destination: Bloodlines. Filmen er allerede blevet annonceret og instrueres af Zach Lipovsky og Adam B. Stein ('Freaks'). 

På producer-siden finder man bl.a. et større navn i form af Jon Watts, der er kendt for de tre første Tom Holland Spider-Man fra MCU.

Udover filmens officielle titel har gyserens anden centrale producer Craig Perry mere nyt om fortsættelsen.

Det forlyder nemlig fra produceren, at 'Final Destination: Bloodlines' langt om længe er gået i optagelse i Vancouver. Det skriver Bloody Disgusting.

Det bliver desuden året for den første films 25-års jubilæum, at det sjette kapitel lander. En præcis premieredato for filmen i 2025 er dog endnu ikke fastsat.

Den sjette film kommer til at følge en gruppe ambulancereddere, der må forsøge at undgå de for franchisen obligatoriske og opfindsomme dødsfælder, der er kulminationen af overraskende sammenfald af flere begivenheder.

Senest er flere skuespillere blevet offentliggjort.

Det er en ung rolleliste, som skal genvække interessen for den ikoniske gyser-franchise, afslører The Hollywood Reporter.

I de tre centrale hovedroller finder man: Brec Bassinger, som har medvirket i DC-serien 'Stargirl', Teo Briones fra Chucky-serien, Kaitlyn Santa Juana som især er kendt fra teater-udgaven af 'Dear Evan Hansen'.

Ydermere vil en række unge talenter være at finde: The 100-skuespiller Richard Harmon, Anna Lora fra 'Gotham Knights' og Owen Patrick Joyner, kendt fra Netflix-serien 'Julie and the Phantoms', Max Llyod-Jones fra 'The Book of Boba Fett', Rya Kihlstedt fra 'Obi Wan Kenobi' og The Manor-skuespilleren Tinpo Lee.

'Final Destination: Bloodlines' har biografpremiere i 2025.