25 år efter: Folkene bag John Wick giver nyt liv til voldelig 90’er-film

Der er en ny The Boondock Saints-film på vej
The Boondock Saints (1999)
(© Franchise Pictures / The Boondock Saints)

Vi fik den første The Boondock Saints i 1999. Den blev fulgt op 10 år senere i 2009 med 'The Boondock Saints II: All Saints Day'.

Nu er der nyt fra det actionvilde univers, da en tredje film med Norman Reedus og Sean Patrick Flanery som brødrene MacManus vender tilbage. Det skriver Deadline.

Her er dog ikke tale om en direkte fortsættelse, men derimod en gentænkning af den originale film, der bl.a. også havde Willem Dafoe og Billy Connolly på rollelisten.

Producerne bag John Wick-franchisen skal i samarbejde med Dragonfly Films - som ejer rettighederne til filmen fra 1999 - stå for den nye film.

Troy Duffy, der instruerede og skrev de første to film, vender dog ikke tilbage. Han vil imidlertid være medproducer på filmen, og faktisk har han planer om at skrive en bogserie om den umage duo. Jagten efter en ny instruktør er derfor gået ind.

I 'The Boondock Saints' er de irske brødre Connor og Murphy MacManus som bekendt på en klar mission: Udryddelse af al ondskab i form af mordere og mafia med mere i Bostens gader.

Todd Myers fra Dragonfly Films udtaler bl.a.:

- Fra det øjeblik, jeg så den første film, har det været min drøm at være i stand til at føje til den fantastiske historie om Boondock Saints. Jeg har snakket med Sean Patrick Flanery og Norman Reedus i over ti år for at bringe denne drøm til virkelighed.

Der er endnu ikke sat en premieredato på den kommende og tredje 'The Boondock Saints'.