80'er-klassiker med Richard Gere genindspilles: Her er den nye hovedrolle

Den originale film vandt 2 Oscars
An Officer and a Gentleman / Paramount Pictures
(© Paramount Pictures)

Det er efterhånden ikke uvant, at Hollywood tager en ældre titel og forsøger at genindspille den med en mere moderne tilgang. 

Det er sket igennem hele historien. Nylige eksempler er 'Road House', 'It' og 'A Star is Born'. Og nu står en ny titel til at få en moderniseret opdatering.

Mere specifikt er der tale om 80'er-klassikeren 'An Officer and a Gentleman', der skal en tur gennem Hollywoods genindspilnings-maskine. Det skriver Variety.

Originalen fra 1982 er et romantisk drama med selveste Richard Gere i hovedrollen, der foruden pågældende film, bl.a. også er kendt fra titler som 'Pretty Woman' og 'Sjakalen'.

Gere spiller en officer, der med hjælp fra en streng oversergent og sin nye kæreste, skal gennemføre sit uddannelse på en officersskole for at blive pilot.

Filmen blev en stor succes og den fik bl.a. 6 Oscar-nomineringer - og vandt to af dem. Nemlig til Louis Gossett Jr. for Bedste mandlige birolle og for Bedste originale sang med "Up Where We Belong" - sunget af Joe Cocker og Jennifer Warnes.

Richard Gere er selvsagt ude af den nye genindspilning, i stedet bliver det stjernen Miles Teller, som overtager rollen. 

Den 37-årige skuespiller er allerede godt vandt til at flyve på film, forrige år spillede han nemlig rollen som "Rooster" i hittet Top Gun: Maverick. CV'et tæller bl.a. også titler som den Oscar-vindende Whiplash og War Dogs.

Udover Miles Teller er der ikke offentliggjort andre navne, og vi ved af den grund heller ikke, hvem der skal spille hans kærlighedsinteresse i filmen. 

Variety beretter dog om enkelte navne bag kameraet. Bl.a. de to forfatter Dana Fox (Cruella) og Matt Johnson (Into the Blue), som skulle stå for henholdsvis første og andet udkast af filmens manuskript.

Derudover nævnes gså produceren Temple Hill, der dog kun er kendt fra en rolle i filmen 'Vacant Lot' fra år 2000.

Genindspilningen af 'An Officer and a Gentleman' her endnu ikke nogen premieredato.