Åh nej! Dårlige nyheder for fans af John Wick-universet

Fans af franchisen må væbne sig med tålmodighed
Billede
(© UIP (John Wick))

De fire første John Wick-film har haft stor succes i biografer verden over. Det er derfor ikke så underligt, at man har øjnet chancen for at udvide universet med diverse spinoffs.

Vi har derfor allerede fået miniserien 'The Continental', der fokuserer på hotellet af samme navn, som også spiller en central rolle i filmene.  

Næste gang vi får en spinoff bliver det med filmen Ballerina, som følger den hævntørstige snigmorder Rooney, der spilles af Ana de Armas. Hun jagter dem, som står bag mordet på hendes familie.

Filmen udspiller sig mellem John Wick 3 og John Wick 4, hvorfor det også kan være, at vi kommer til igen at se Keanu Reeves som den ustoppelige lejemorder.

Oprindeligt skulle 'Ballerina' have haft premiere i juni 2024, men nu er filmen blevet rykket et helt år frem med en ny premiere først engang i juni 2025. Det skriver Deadline.

Der er dog håb forude, da udsættelsen ikke nødvendigvis er en dårlig ting.

Chad Stahelski - der har instrueret John Wick 1-4 - er nemlig for nylig blevet den overordnede kreativt ansvarlige for universet, hvorfor Deadline kan skrive, at udskydelsen kommer i kølvandet af, at Stahelski og Ballerina-instruktøren Len Wiseman har ønsket at få flere velkoreograferede kampsekvenser med i filmen, 

Gode kampscener er noget af det, som de fire første film har fået store roser for. Derfor er en udskydelse af ovenstående grund, måske ikke så dårlig en ide.

Ikke desto mindre væbner vi os på kino.dk med en god portion tålmodighed og ser frem mod en forhåbentlig actionspækket spinoff.

’Ballerina’ afventer pt. dansk premieredato.