Blodbadet fortsætter: 2 nye Evil Dead-film er på vej

Der venter endnu mere blod forude!
Billede

Sam Raimis herligt splattede The Evil Dead fra 1981 med Bruce Campbell som den dæmondræbende Ash har siden affødt en række film i den blodige franchise. 

I første omgang har vi Sam Raimis egen trilogi med fortsættelserne i 1987 og 1992. Sidenhen er der bl.a. blevet tilføjet serien 'Ash vs Evil Dead' til universet samt det blodsjaskede reboot Evil Dead i 2013 og sidste års vellykkede splatterfest Evil Dead Rise af instruktør Lee Cronin.

Forude venter nu ikke kun én, men hele to nye Evil Dead-film - og der er to nye instruktører på banen, som er klar til at fortsætte det dæmoniske blodbad.

Instruktør og manuskriptforfatter Francis Galluppi er tilknyttet den ene af de to kommende Evil Dead-film. Det skriver Deadline. Han står bl.a. bag sidste års krimithriller 'The Last Stop in Yuma County'.

Filmen kommer indtil videre til at fortælle sin egen originale historie, som Galluppi har udviklet og fremlagt for Sam Raimi og hans hold. Der er endnu ikke offentliggjort noget konkret om plottet eller skuespillere.

Instruktør og medforfatter på den anden nye Evil Dead-film er Sébastien Vaniček. Han beviste med sit effektive og klamme edderkoppegys 'Infested' fra sidste år, at han har styr på gysende klamhed.

Vaničeks Evil Dead-film er også tidligt i sin proces, hvorfor der heller ikke her endnu er annonceret hverken skuespillere eller en konkret historie.

Det tyder med andre ord ikke på, at Evil Dead-universet ikke stopper lige med det første.

Det er bestemt også en franchise, der synes at have uanede muligheder for at fortælle grumme og blodige historier.

Der er endnu ikke annonceret nogle premieredatoer for de to nye Evil Dead-film.