Brad Pitt går i Tom Cruises fodspor: "Du har aldrig set fart på den her måde"

Filmen instrueres af manden bag 'Top Gun: Maverick'
Once Upon a Time... in Hollywood
(© Sony Pictures / Once Upon a Time... in Hollywood)

Det er måske ikke så underligt, at der tilsyneladende er godt med fart på den kommende og endnu unavngivne Formel 1-racerfilm med Brad Pitt.

Filmen instrueres og produceres nemlig af Joseph Kosinski, der har arbejdet sammen med Tom Cruise et par gange. På science fiction-filmen Oblivion og ikke mindst sidste års fartglade Top Gun: Maverick.

Nu afslører Brad Pitt lidt mere om det spændende projekt, der følger en Formel 1-kører, som sætter sin pension på pause for at agere mentor for en yngre racerkører.

Brad Pitt fortæller således til Sky News, at han spiller Sonny Hayes, der kørte ræs i 1990'erne, men har et slemt uheld, der får ham til at forsvinde fra rampelyset.

Hvad der ifølge Brad Pitt bl.a. er fantastisk ved filmen, er måden, hvorpå den portrætterer racerløbene og her ikke mindt farten:

- Lad mig fortælle, hvad der er fantastisk ved det. Der er kameraer monteret over hele bilen. Du har aldrig set fart… du har aldrig set g-kræfterne på den her måde. Det er virkelig, virkelig spændende.

Brad Pitt har selv siddet bag rattet på de vilde biler!

På rollelisten finder man bl.a. også Javier Bardem, hvis karakter ejer et racerhold og her tager kontakt til netop Sonny, da holdet på trods af manglende succeser har et ungt talent, spillet af Damson Idris, som Sonny skal agere mentor for.

Udover Joseph Kosinski som producer, finder man på producer-listen også den syv-dobbelte Formel 1-vinder Lewis Hamilton. Ja, mon ikke han kan spæde til med nogle gode tips om både ræs og fart?

Filmens manuskript forfattes desuden af Ehren Kruger, der også var med til at skrive netop 'Top Gun: Maverick'.

Den endnu unavngivne Formel 1-film med Brad Pitt og Javier Bardem afventer premieredato.

Anbefalet til dig