Se Christian Bale som ikonisk monster i ny vild transformation

'The Bride' får premiere næste år
Equilibrium Christian Bale Miramax
(© Equilibrium (Bale Miramax))

Christian Bale er uden tvivl en af de skuespillere, som kan skrive flest vilde transformationer på CV'et. Fra hyper-muskuløs Batman i The Dark Knight-filmene til sygeligt tynd i The Machinist og overvægtig i Vice samt dyster MCU-skurk i Thor: Love and Thunder.

Nu gør den 50-årige stjerne dét igen. Til den kommende film 'The Bride' skal han nemlig spille en af historiens mest ikoniske monstre, selveste Frankensteins monster.

Nu har instruktøren bag, Maggie Gyllenhaal, afsløret det første foto af Bale med store ar og tatoveringer. Se billedet nederst.

Vi har tidligere omtalt projektet, der er en ny fortolkning af gyserklassikeren The Bride of Frankenstein fra 1935. 

I første omgang var filmen tiltænkt en streamingpremiere på Netflix, men nu er den rykket videre til Warner Bros., og vi kan glæde os til en storslået biografpremiere næste efterår.

'The Bride' udspiller sig i 1930'ernes Chicago og følger en myrdet ung kvinde, da hun vækkes til live. Men skaberen bag bliver overrasket, da den levende døde kvinde higer efter romantik og opildnes af en radikal socialbevægelse.

Det er Bales tidligere The Dark Knight-kollega Maggie Gyllenhaal, der står bag 'The Bride', som hun både instruerer og har skrevet. Det er skuespillerens anden spillefilm som instruktør. Den første var The Lost Daughter, der fik hele 3 Oscar-nomineringer.

Den titulære rolle som The Bride indtages af Jessie Buckley, der netop modtog karriens indtil videre eneste Oscar-nominering for førnævnte 'The Lost Daughter'. Det første foto af hende i karakter er ligeledes blev offentliggjort. 

Rollelisten tæller ydermere store navne som Penélope Cruz, Peter Sarsgaard og Annette Bening.

Filmen må ikke forveksels med Guillermo del Toros kommende Frankenstein-film, som er undervejs med bl.a. Lars Mikkelsen på rollelisten og den danske fotograf Dan Laustsen.

'The Bride' er sat til at få biografpremiere 1. oktober 2025.