Clint Eastwood planlægger sin allersidste film: Det skal den handle om

Den 92-årige legende vender tilbage én sidste gang
Billede
(© 'Cry Macho' / Warner Bros.)

92-årige Clint Eastwood er forblevet yderst produktiv trods sin høje alder, og nu planlægger filmlegenden én allersidste film som instruktør. 

Ifølge DiscussingFilms så er filmskaberen ved at lande en aftale med Warner Bros., der skal stå bag Eastwoods finalefilm.

Siden 2008 har instruktøren arbejdet fast med selskabet, og de har sammen udviklet 10 spillefilm, herunder American Sniper og Mirkalet på Hudsonfloden

Eastwoods seneste værk Cry Macho blev udsendt under Corona-nedlukningen og fik derfor måske ikke det liv, som filmen burde have haft.

 

LÆS OGSÅ: Quentin Tarantino bekræfter sin sidste film - men afkræfter centralt rygte om den

Titlen på den sidste film skulle være 'Juror #2'. En thriller, der følger en nævning til en mord-retssag, hvor han indser, at han måske er årsagen til, at et offer er død. Han står nu med et dilemma: Skal han manipulere juryen til at redde ham selv, eller skal han afsløre sandheden og melde sig selv?

Mens kilder understreger, at Eastwood helt sikkert står klar til at instruere 'Juror #2', så kan det ikke garanteres, at det rent faktisk bliver legendens sidste film, selvom at det er sådan projektet vil blive annonceret. Det forlyder dog, at Eastwood, der fylder 93 år til maj, planlægger at gå på pension efterfølgende.

'Juror #2' vil være instruktørens 40. film bag kameraet, og det må man også sige er noget af en bedrift i sig selv. I 1993 nuppede han Oscar'en for Bedste instruktør for sit mesterværk Unforgiven, som også blev kåret til året Bedste film. Det samme gjorde sig gældende 11 år senere, da han igen vandt for Million Dollar Baby.

Den nye film har endnu ikke en planlagt produktionsstart, men Eastwood har efter sigende et godt øje til en ung Hollywood-stjerne, der forventes at få hovedrollen.