Dansker overrasker: Skal lave amerikansk thriller

Ambitiøs producer på sidelinjen
'I krig & kærlighed'
(© © Stanislav Honzik - Film United)

Kasper Torsting har en lang række anerkendte reklamefilm og dokumentarer på CV'et. I 2018 spillefilmsdebuterede den danske instruktør med den ambitiøse 1. verdenskrigsfilm I krig & kærlighed.

Filmen fik international anerkendelse og vandt bl.a. priser ved en række amerikanske filmfestivaler, herunder i Santa Barbara.

Nu er den danske instruktør så også selv klar til at rykke til USA med sin næste film. En thriller med titlen 'The Edge'.

'The Edge' laves i samarbejde med den fremadstromende producer Eric Paquette og hans nye selskab Meridian Pictures, som netop har fået debut på deres første spillefilm. Thrilleren 'The Silent Hour' med bl.a. Joel Kinnaman og Mark Strong.

Paquette har over 30 års erfaring med at skabe indhold for store selskab som CBS, MGM og Sony Pictures. Men det er først fra i år, at han har kastet sig ud som selvstændig producer.

'The Edge' fortæller historien om en romantisk flugt, der ender dødeligt, da en bus kører ud over en bjergside. En kvinde må nu efterlade sin dræbte partner og redde sig selv og en 10-årige dreng, mens de kæmper sig igennem et ubarmhjertigt terræn og brutalt vejr.

'The Edge' er skrevet af Jordan Barber og har som skrevet danske Kasper Torsting bag kameraet. 

Om projektet og den danske filmskaber udtaler producer Eric Paquette:

- 'I krig og kærlighed' var en fantastisk film, og Kaspers dokumentarer og reklamer har en dyb emotionel kompleksitet, hvilket gør ham til den ideelle instruktør til dette fantastiske manuskript. 

- Publikum har en god respons til high-concept film med velafrundede karakterer og en stærk kvindelige hovedrolle, og vi er spændte på at finde skuespillerne til denne film.

sin Instagram afslører produceren endvidere, at man planlægger at optage i San Sebastián i Spanien - og at man leder efter en hovedrolle på mellem 25 og 30 år.

'The Edge' har ingen premieredato - og laves ydermere i samarbejde med produktionsselskabet The Exchange, som står for filmens verdensomspændende salg og finansiering.