Derfor vendte Christopher Walken tilbage i biografen efter 4 års filmpause

Legenden er biografaktuel i 'Dune: Del 2'
Christopher Walken Dune: Del 2
(© Warner Bros. / Dune: Del 2)

Der er flere grunde til, at Christopher Walken valgte at bryde sin indtil da 4-år lange skuespillerpause fra det store lærred for at spille kejseren i Denis Villeneuves Dune: Del 2.

En af grundene var bl.a. udsigten til at besøge en europæisk by, han holder af. Skuespilleren fortæller således i et interview med Vanity Fair:

- Jeg havde selvfølgelig set den første 'Dune' flere gange. Jeg elskede den, og jeg beundrede [Denis Villeneuves] film. 'Arrival' var vidunderlig. Christopher Walken uddyber:

- Og at være sammen med alle de fantastiske skuespillere - Javier Bardem og Josh Brolin, Timothée Chalamet, Florence Pugh og Stellan Skarsgård - og at tage til Budapest, som er en smuk by. Skuespilleren afslutter:

- Og det er selvfølgelig det, jeg lever af. Det var kun, tror jeg, tre uger. Så alt ved det var attraktivt.

Vi er glade for, at både Denis Villeneuve, rollebesætningen og ikke mindst Budapest kunne få vores alle sammens Christopher Walken tilbage på det store lærred i science fiction-fortsættelsen.

Christopher Walken var i 2020 filmaktuel i både 'The War with Grandpa', 'Percy' og 'Wild Mountain Thyme', mens han efterfølgende har været at opleve i serierne 'The Outlaws' og 'Severance'.

Man kan derfor heller ikke just sige, at den 80-årige legende har holdt helt fri. Men at se ham indtage en rolle på det store lærred igen er absolut noget særligt.

Eventyret fortsætter i 'Dune: Del 2', hvor vi atter følger hertug Paul Atreides, når han genforenes med fremen-folket på ørkenplaneten Arrakis, hvor han er opsat på hævn over sin families banemænd.

'Dune: Del 2' kan ses i biografen. Find dine billetter til filmen her.