Det danske publikums første reaktioner på ny animationsfilm: "Helt fantastisk"

Vi har afholdt forpremiere på Oscar-nominerede 'Robot Dreams'
Robot Dreams
(© Angel Films)

I morgen er der dansk premiere på den Oscar-nominerede animationsfilm Robot Dreams, men nogle få heldige har allerede haft fornøjelsen af at se filmen, da vi her på Kino.dk i samarbejde med Angel Films arrangerede et forpremierearrangement i den foregående weekend.

I den forbindelse fik vores udsendte en række reaktioner fra det fremmødte publikum, der begejstret kunne fortælle om deres oplevelse med filmen. 

Se en video med reaktionerne nederst i artiklen. 

Filmen favner enormt bredt, da den både er fuld af fantasi, men også har en indædt ægthed, som vil ramme det voksne publikum ekstra hårdt.

Til forpremieren var der da også enighed på tværs af generationer om, at filmen er noget helt særligt.

Bl.a. sagde Tine på 57 år følgende:

- Jeg synes, at filmen var helt fantastisk, vidunderligt sød og handler virkelig om kærlighed og om at holde af nogen for en periode og så give slip på dem igen.

Ordet "rørende" gik særligt igen hos flere, bl.a. Sofie på 29, der sagde således:

- Den var meget sød og meget nuttet. Og ja, rørende flere gange. Lige på kanten til at være for trist for den lille pige, der sad ved siden af mig i hvert fald. Også lidt til mig, tølføjede hun med et smil på læben.

Men selvom det måske næsten blev for rørende, var de yngre gæster også godt underholdt, bl.a. 5-årige Nova, som syntes filmen var "rigtig god!".

Filmen blev Oscar-nomineret i kategorien "Bedste animationsfilm", hvor den var i flot selskab med store animationsgiganter som Pixar, Marvel, Netflix og Studio Ghibli.

'Robot Dreams' har dansk premiere i morgen torsdag d. 11. april.

Se video med reaktioner herunder: