Det sker i biografen: Hiphop-koncert med Suspekt, romantiske filmperler og Star Wars-dag

Seneste nyheder, begivenheder og tiltag
Unsplash
(© Corina Rainer / Unsplash)

Der sker meget i biograferne rundt omkring i landet, der afholder festivaler, kavalkader og viser specielle sportsbegivenheder.

Vi har samlet lidt til bunke og præsenterer forskellige tiltag fra nogle af biograferne på kino.dk.

Se listen over alle biografer på kino.dk her.

Rabat på biografbilletter søndag den 28. april

En lang række biografer viser film til nedsat pris på søndag den 28. april, hvor man kan se både nye premierefilm og aktuelle biografhits. Det er forskelligt, hvorvidt der er tale om halv pris på billetterne, eller om der er tale om en forudbestemt, lavere pris.

Her kan du se listen over biografer, hvor du også kan se program og købe billetter.

 

aespa: WORLD TOUR in Cinemas: Atlas Biograferne, Biografen Vue Rosengård, CinemaxX København, CinemaxX Aarhus

Den 24. og 25. april vises koncerten fra den sydkoreanske popgruppe aeaspa, når WORLD TOUR in Cinemasa rammer Atlas Biograferne og CinemaxX/Vue-kæden.

Gruppen består af fire medlemmer: Karina, Giselle, Winter og Ningning. Gruppen er kendt for at popularisere metaverse-konceptet og hyperpopmusik i K-pop. Aespa debuterede den 17. november 2020 med singlen "Black Mamba".

Program for Atlas Biograferne

Program for Biografen Vue Rosengård, CinemaxX København, CinemaxX Aarhus

Suspekt i Parken
Suspekt i Parken (© Pressebillede)

Suspekt i Parken: Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, Nordisk Film Biografer Aarhus C, Nordisk Film Biografer Odense, Nordisk Film Biografer Taastrup, Palads

Den 15. september 2023 blev Danmarks største hiphop-koncert nogensinde afholdt i Parken, hvor 46.000 publikummer så med. Nordisk Film Biografer viser nu koncerten ved en række visninger i flere byer, og i Palads i København forvandles biografen til koncert-venue mandag den 6. maj. Om aftenen lukkes der for almindelige filmvisninger og inviteres til en eksklusiv VIP-aften i biografens fem største sale.

Det hele starter i foyeren kl. 17.30 med rød løber, musik, åben bar og en blanding af inviterede gæster og fans. Eventet fortsætter efterfølgende inde i salen, hvor bandet byder velkommen inden filmstart kl. henholdsvis 18.30 og 19:15.

'Suspekt i Parken' kan ses her:

- Aalborg Kennedy lørdag d. 4. maj kl. 18:30

- Aarhus C søndag d. 5. maj kl. 18:30

- Palads mandag d. 6. maj kl. 18:30 og 19:15

- Odense lørdag d. 11. maj kl. 18:30

- Taastrup søndag d. 12. maj kl. 18:30

Find dine billetter her.

Star Wars: The Phantom Menace
Star Wars - Episode I: The Phantom Menace (© Twentieth Century Studios)

May the Fourth: 'Star Wars - Episode I: The Phantom Menace'

Den 4. maj er det international Star Wars-dag, og det fejres adskillige biografer landet over med en repremiere på den første film i prequel-trilogien. I filmen hersker der politisk tumult i galaksen, hvor handelsføderationen og den onde bagmand Darth Sidious vil overtage den fredlige planet Naboo. 

Derfor sendes de to Jedi-riddere Qui-Gon Jinn (Liam Neeson) og Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) til Føderationens hovedkvarter for at forhandle en fredsaftale, men de bliver angrebet og må sammen med deres nye følgesvend Jar Jar Binks flygte til planeten Tatooine.

Bemærk: Nogle biografer viser filmen både den 4. og 5. maj, mens andre kun viser den 4. maj, og andre igen kun den 5. maj.

Se spilletider og biografer her

 

Romantiske Favoritter: FORMAT Biograf

Et nyt koncept, hvor filmelskere kan genopleve de bedste romantiske klassikere på det store lærred. Gæsterne får goodiebags, og fra maj sætter den energiske Johanna Fridell stemningen ved at introducere filmene. Romantiske Favoritter vises én gang om måneden:

- 13. maj: The Bodyguard

- 10. juni: A Star is Born