Dødsspillet vender tilbage: Se den første trailer til ny sæson af Netflix-hittet 'Squid Game'

Kan det blive vildere?
Squid Game Netflix
(© Netflix / Squid Game)

Det barske dødspil fortsætter i 2. sæson af den yderst populære Netflix-serie Squid Game, når den har premiere på streamingtjenesten den 26. december.

Nu er den første trailer for den kommende sæson landet. Der er fart på, når vi bl.a. møder de velkendte maskerede vagter på ny og spillets udsatte deltagere.

Se den første trailer for 2. sæson af 'Squid Game' nederst i artiklen.

Således er en ny kamp for den store pengepræmie skudt i gang, når det kyniske spil atter ruller blodigt afsted for både gamle kendinge og nye ansigter. Bl.a. vender Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) tilbage.

Den succesfulde koreanske serie følger som bekendt økonomisk udfordrede skæbner, der ender i det brutale spil med livet som indsats i forsøget på at overleve og således inkassere den store pengepræmie.

Gennem spillet og de heraf menneskelige relationer og interne stridigheder sættes temaer som bl.a. overlevelse, menneskelighed og grådighed på menuen.

Bl.a. vender også Lee Byung-hun, Wi Ha-jun og Gong Yoo tilbage i deres respektive roller som overlevere af første sæsons spil.

Herudover er det også blevet bekræftet, at Hwang Dong-hyuk vender tilbage efter første sæson som instruktør og manuskriptforfatter.

De første ni afsnit af 'Squid Game' landede på Netflix i 2021 og blev hurtigt et kæmpe hit for streamingtjenesten. Bl.a. blev det den mest sete ikke-engelsksprogede serie på Netflix nogensinde.

'Squid Game' sæson 2 kan ses på Netflix fra den 26. december.