Efter 8 år er Jack Black tilbage i ikonisk rolle

Se traileren til 'Kung Fu Panda 4'
Kung Fu Panda 4
(© UIP)

Efter mange år, hvor Kung Fu Panda-filmserien har virket som en afsluttet trilogi, er der gode nyheder for fans af den hårdtslående, men også klodsede panda, for til marts vender han tilbage i et nyt eventyr for hele familien.

I Kung Fu Panda 4 står Po overfor for et nyt ansvar i Fredens dal, og han må derfor rejse ud for at finde sig en arvtager som dragekriger. 

Undervejs opdager han nye ukendte steder og får uventede venner, men også nye faretruende fjender.

Du kan se både den originale og den danske trailer til 'Kung Fu Panda 4' i bunden af artiklen:

Jack Black der har lagt stemme til pandaen Po siden den første Kung Fu Panda, der udkom i 2008, er selvfølgelig tilbage i den ikoniske rolle, men han er ikke alene, for rollelisten er spækket med stjerner.

Heriblandt Dustin Hoffman (Rain Man) som Pos læremester Shifu, Viola Davis (The Suicide Squad) i rollen som Kamæleonen, Bryan Cranston (Breaking Bad) som Li, også kendt som Pos far, og ikke mindst Ian McShane (John Wick) der er tilbage i rollen som Tai Lung.

Filmen bliver selvfølgelig også vist med dansk tale, og her er der bestemt også genkendelige navne at tage fat på. 

Blandt andet bliver Po spillet af komikeren Rune Klan, som har lagt stemme til pandaen siden den første film.

Derudover finder man også Lars Thiesgaard - også kendt som manden med de 1.000 stemmer – i rollen som Shifu, Martin Brygmann i rollen som Han og Jens Jørn Spottag som Tai Lung.

'Kung Fu Panda 4' har premiere den 7. marts, og du kan købe billetter herunder: