Efter Star Wars, Bond og Indy: Mads Mikkelsen afslører den næste ikoniske filmserie, han vil være med i

Vi hepper på den danske stjerne
Billede
(© Casino Royale © MGM)

Fra Star Wars og Harry Potter-universet til James Bond, Marvel og Indiana Jones. Mads Mikkelsen har haft roller i samtlige af disse store Hollywood-franchises.

Men hvilken anden franchise ender den danske stjerne mon i næste gang?

Hvis det står til Mads Mikkelsen selv, så fortæller han i et nyligt interview med Business Insider, at han godt kunne se sig selv træde ind i Jurassic Park-franchisen.

I interviewet spørges Mads Mikkelsen nemlig ind til, hvilken franchise han kunne tænke sig at blive en del af i fremtiden, hvor der næves et par, nemlig Jurassic Park, Fast and the Furious og Batman.

- Jurassic Park var så ikonisk, da den kom ud, ikk'? Men Batman er også fantastisk. Jeg tager den med dinosaurerne […]. Ja, jeg kan måske spille en T-Rex, afslutter skuespilleren spøgefuldt.

Muligheden for at blive en del af dinosaur-universet er faktisk til stede nu, da det netop er blevet bekræftet, at de forhistoriske monstre vender tilbage i 'Jurassic World 4' til næste år. Så hvem ved.

Den kommende Jurassic-film instrueres af David Leitch, der bl.a. også står bag Bullet Train, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw og Deadpool 2, mens han senere i år er aktuel med action-komedien The Fall Guy med Ryan Gosling

David Koepp skriver filmens manuskript, ligesom han gjorde med 'Jurassic Park' i 1993 samt dens efterfølger The Lost World: Jurassic Park.

Den kommende Jurassic World-film er på nuværende tidspunkt uden titel, mens detaljer om plottet heller ikke er annonceret. Det samme gælder filmens rollebesætning.

'Jurassic World 4' har biografpremiere den 2. juli 2025 i USA.